ISOO organiseert fotowedstrijd ‘Vakantie in je achtertuin’

Foto: ISOO - aangeleverd

Lekker op vakantie! We kijken er ieder jaar weer naar uit. Alleen liep dat dit jaar een beetje anders dan we hadden gehoopt waardoor velen van ons de vakantie dit keer thuis gaan vieren. Gewoon, in de achtertuin. En als het zonnetje nu ook nog een beetje meewerkt is dat allemaal zo slecht nog niet, toch?  Daarom organiseert fotografiecentrum ISOO een fotowedstrijd. ISOO is benieuwd naar hoe jij  je vakantie dit jaar thuis viert en organiseert.

Stuur je leukste, mooiste, grappigste of liefste foto die jouw achtertuin-vakantiegevoel vastlegt op naar [email protected]. En die foto mag met je professionele camera gemaakt zijn, maar kan ook gewoon met je telefoon. Als de foto maar vakantie uitstraalt.

Om je de hele zomer nog de mogelijkheid te geven voor het maken van de leukste foto heb je de tijd tot ná de zomervakantie. Stuur je foto in vóór 1 september 2021. En het is trouwens ook geen probleem als je meer foto’s in wilt sturen. Let op: wel één foto per mailbericht, bestanden in jpg-formaat en niet groter dan 4MB. Uiteraard met vermelding van je naam.

Wat kun je winnen? Naast natuurlijk de eeuwige roem en vermelding op de diverse sociale media zullen de drie mooiste, meest originele foto’s, in groot formaat van 70×50 of 50×70 professioneel worden afgedrukt. Deze foto’s worden prominent op de mooie glazen gevel van het ISOO gebouw tentoongesteld zodat iedereen ervan kan genieten. De foto krijg je naderhand natuurlijk zelf mee.

Tot slot, ISOO wil niet jouw foto gebruiken voor andere doeleinden dan deze wedstrijd, dus dat zit wel goed. Wel zullen we voor het afdrukken van de foto van de winnaar contact met de inzender opnemen voor een versie in de hoogst mogelijke resolutie.

ISOO vindt het leuk om tussentijds updates te plaatsen op de Facebookpagina en het Instagram account van ISOO. Hiervoor wordt dan af en toe een bericht met een van de ingestuurde foto’s geplaatst waar uiteraard de naam van de maker bij vermeld wordt.

Reacties