Heemskerk heeft zijn midgetgolfpark terug

Na een grondige opknapbeurt is woensdag 20 juni Midgetgolfpark Heemskerk aan de Vrijburglaan heropend. Onder grote belangstelling knipte wethouder Aad Schoorl samen met Basil Kasim, cliënt van de dagbesteding van Stichting SIG, het lint bij de entree door.

De doorstart van de minigolfbaan in Heemskerk is een samenwerkingsproject van Stichting ADV, eigenaar van het park, en Stichting SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. Cliënten van de dagbesteding van de SIG voeren onder professionele begeleiding beheer, onderhoud en exploitatie van het midgetgolfpark uit.

Midgetgolfpark Heemskerk is op werkdagen geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Bezoekers kunnen dan vrij spelen op het 18 banen tellende park. Voor kinderpartijtjes, schooluitjes en groepsbezoeken moet een week tevoren worden gereserveerd. Vanuit de kiosk worden versnaperingen geleverd die op het terras kunnen worden genuttigd. Op de langere termijn gaat het midgetgolfpark ook in de weekenden open en wordt de horeca uitgebreid.

Meer informatie/reserveren: www.sig.nu (Dagbesteding Wisselwerk//Midgetgolfbaan Heemskerk, tel. 06-10857776)

RTV IJmond was aanwezig bij de opening en maakte bovenstaande reportage.

Reacties