“Het regent Zonnestralen” op Dag van de Vrijwilliger

Foto: We(l)doen IJmond

Op vrijdag 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. De dag staat helemaal in het teken van vrijwilligers, mantelzorgers en andere actieve burgers die zich onbetaald inzetten voor andere mensen of goede doelen.

In het kader van die dag organiseren veel gemeenten en (zorg)instellingen allerlei huldigingen en activiteiten waarmee de vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. En dat geldt dus ook voor de gemeenten Heemskerk en Beverwijk, waar de vrijwilligers een ‘PLUIM’ krijgen in de vorm van een ‘PLU’.

“Want het regent zonnestralen als wij denken aan alles wat de vrijwilligers in onze gemeenten doen.  Al die vrijwilligers verdienen een plu(im)!” vertelt Eveline Delis, projectmanager We(l)doen IJmond. De PLU kan men op vrijdag 7 december tussen 14:00 uur en 16:00 uur ophalen in het Kennemer Theater. Medewerkers van We(l)doen reiken de paraplu’s uit en maken meteen van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over We(l)doen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook kan dan worden aangegeven of men bijvoorbeeld behoefte heeft aan scholing/ondersteuning vanuit We(l)doen IJmond.

Reacties

0