Inwoners Heemskerk jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: Fotocredits RTL

Vijftig inwoners van Heemskerk uit postcodegebied 1964 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.

Of inwoners uit Heemskerk daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 9 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Yvonne (37) is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik kijk altijd trouw naar ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het lijkt me te gek het nu eens live mee te maken! Veel tijd om ons voor te bereiden hebben we niet gehad. We zijn namelijk net terug van vakantie. Maar eerlijk gezegd verwacht ik ook niet dat we aan de desk terechtkomen. Mocht dat wel zo zijn dan heeft het thuisfront vooral veel lol vermoed ik!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Heemskerk zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Heemskerk is zondag 9 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Reacties