55+

‘Contactblad’ Heemskerkse ouderen viert 50-jarig bestaan

HEEMKSERK – Het ‘Contactblad’ voor Heemskerkse ouderen viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Reden voor een feestje. Zo is bijvoorbeeld de jubileumuitgave in kleur!

Zeker 7.000 Heemskerkers van 66 jaar en ouder lezen elke maand het Contactblad. Het blad is een middel om oudere Heemskerkers te informeren over allerlei zaken die voor hen belangrijk zijn. Een informatief blad op papier!

Dat dit blad op papier verspreid wordt, wil niet zeggen dat er geen digitale versie bestaat. Ook die bestaat. Hieruit blijkt dat het Contactblad voor de oudere Heemskerkers met de tijd meegaat. Toch blijft de papieren versie voorlopig bestaan.

Hiervoor is gekozen omdat er nog genoeg ouderen zijn die niet zo goed uit de voeten kunnen met de hedendaagse technologie als computer, tablet of smartphone. Daarnaast heeft het samenstellen van dit Contactblad een sociale functie dat blijkt wel uit de beelden van bijgaand videoverslag van RTV Heemskerk.

Daarin zie je dat vrijwilligers er samen voor zorgen dat het informatieve Contactblad in elkaar gezet wordt.

Ontvang je het Contactblad voor de Heemskerkse ouderen niet, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat het biedt? Klik dan hier voor de digitale versie. In kleur!

Reacties