112

Twee auto’s volledig uitgebrand in Heemskerk

Foto: AS Media

Vannacht rond 00.15 uur heeft de brandweer van Heemskerk uit moeten rukken voor een autobrand aan de Luxemburglaan in Heemskerk.

De brandweer was gealarmeerd door meerdere omwonenden en, nadat die meldden dat er meerdere auto’s in brand stonden, schaalde de brandweer op naar het niveau ‘middelbrand’ wat inhield dat er een extra tankautospuit werd ingezet.┬áIn die tussentijd waren enkele bezitters van in de nabijheid van de brand geparkeerde auto’s er nog wel in geslaagd om hun voertuig te verplaatsen naar een veiligere omgeving.

Uiteindelijk slaagde de brandweer er snel in om het vuur met twee stralen hoge druk te blussen. Daarmee kon niet worden voorkomen dat de auto’s compleet verloren gingen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar de politie sluit niet uit dat er sprake is van brandstichting en zal ook zeker verder onderzoek verrichten.

Brandweer blust fikse autobrand, Luxemburglaan in HeemskerkBrandweer blust fikse autobrand, Luxemburglaan in HeemskerkBrandweer blust fikse autobrand, Luxemburglaan in Heemskerk

Reacties

Cookieinstellingen