112

Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 26 april tot en met 3 mei.

Van Acker tot Burcht (Jacqueline van den Berg)

  • Op vrijdag 29 april, omstreeks 22.45 uur vond er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaats op de T-kruising Weg Acker en de Hillen Acker, waarbij materiële schade is ontstaan.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • In het duin was een paard op hol geslagen zonder berijder. Voor de Rijksstraatweg kon het paard worden gevangen en weer worden teruggebracht bij de eigenaar.
  • Op de van der Ploegstraat werd een melding gemaakt van een man die tegen auto’s stond te trappen. De man werd in de omgeving stomdronken aangetroffen. Wat hij sprak daar was geen touw aan vast te knopen. In de omgeving werden geen beschadigde auto’s aangetroffen.
  • Op de Rijksstraatweg vond een woninginbraak plaats op 27 april net na het middaguur. Een zijraam werd opengebroken waarna men de studeerkamer heeft doorzocht. Tot op heden is er niets weggenomen. Bewoners waren op dat moment even afwezig.

Boven de Baandert

  • Op de Zevenhoeven vond een aanrijding plaats. Het dochtertje van een bestuurder zat achterin te spelen met een potje lijm. Hierdoor was de aandacht voor het verkeer iets minder. Zij reed een geparkeerd staande auto aan waardoor deze auto weer tegen een ander geparkeerd staande auto aanreed, welke in een tuin belandde. Gelukkig hadden beide inzittenden geen letsel, alhoewel de airbag wel was uitgegaan.

Zuidbroek-Oosterwijk (Eline Berlijn)

  • Op maandagochtend 2 mei 2016 heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfietser en een personenauto op de rotonde Duitslandlaan en de Beneluxlaan. De bestuurster van de bromfiets reed op de rotonde en de auto botste tegen flank van de bromfiets. De bestuurster van de bromfiets had wat pijn in de rug, echter bleek dit na controle mee te vallen.
  • Op vrijdag 29 april omstreeks 21.30 uur zaten een aantal jongeren op de JOP (Jongeren Ontmoetings Plek) aan de Duitslandlaan. Er zaten ook een drietal jongens bij, die de andere jongens niet kenden. Op een gegeven moment trokken de onbekende jongens een stanleymes en zeiden tegen de andere jongens dat zij hun telefoon moesten afgeven. De jongeren dachten dat het een grapje was. Uiteindelijk pakte een van de jongens 2 pakjes sigaretten en wat kleingeld van de tafel. De jongeren die beroofd waren hebben geen aangifte gedaan.

 

Reacties

Cookieinstellingen