Expositie: “Timeloops” in de KOP van WaZ

Filmstill uit Icefilm
Foto: KOP van WaZ

De tijd is de rode draad in het videowerk van Jan van der Land en Ron Bergman. Vanaf vrijdag 1 februari tot en met 1 april exposeren Jan van der Land en Ron Bergman hun videowerk in de KOP van WaZ.

Kom binnen en neem even de tijd voor deze expositie. Ga zitten, buk even, sta even stil en neem de tijd.  De tijd is de rode draad in het videowerk van Jan van der Land en Ron Bergman.

Ron Bergman is een videokunstenaar, die met eigen opnames, found footage (gevonden materiaal) en props eigen werelden creëert. Onder de naam EyeDevil is hij bekend als VJ, video jockey, zoiets als een DJ maar dan met video. Jan van der Land is vooral bezig met verhalen, documentaires. Alle films hebben te maken met tijd, stukjes tijd, die ronddraaien en weer terugkomen. Of het nu gaat om een video die in een loop staat of de zogenaamde timelaps filmpjes. De beelden maakt hij allemaal zelf.De opening van de expositie is vrijdag 1 februari vanaf 17 uur. Tijdens de opening zijn de videokunstenaars aanwezig met een video-live-act. Popcorn en cola worden geserveerd!

Voor meer informatie kijk op de website www.kopvanwaz.org

KOP van WaZ
De KOP van WaZ is gevestigd in de Voorstraat 12 te Wijk aan Zee en is op vr-za-zo-ma geopend van 13-17 uur.

0