112

Broedmachine Beverwijk zet 28 oktober deuren open: Open Dag vol creativiteit

IJMOND –  De Broedmachine aan de Parallelweg in Beverwijk is in de ruim 5 jaar sinds de opening in 2018 uitgegroeid tot de gedroomde plek voor creatievelingen en startende ondernemers om hun ideeën en dromen in praktijk om te zetten. Het pand beschikt over een gedeelde werkplaats, oefenruimtes en flexwerkplekken waar al veel mooie dingen tot stand gekomen zijn en nog steeds komen.

Toch is het lang niet iedereen duidelijk wat er allemaal precies in de Broedplaats gebeurt. Daarom worden de deuren van deze creatieve hotspot wagenwijd opengezet op zaterdag 28 oktober tijdens de open dag ‘Beleef de Broedmachine’ (van 12.00u tot 18.00u)

Gedurende die (mid)dag kan men genieten van een speurtocht die de bezoekers voert langs alle verschillende werkplekken en ondernemers in de Broedmachine, met optredens, workshops en ook volop activiteiten voor kinderen.

RTV Heemskerk ging voor het televisieprogramma Wat Gaan We Doen (WGWD) langs bij de Broedmachine en maakte bijgaande reportage als opwarmertje voor de Open Dag van 28 oktober a.s.

Cookieinstellingen