Foto’s, negatieven, dia’s, 8 of 16 millimeter filmpjes, dvd’s, alles digitaal… DAT KAN!

Foto’s, negatieven, dia’s, 8 of 16 millimeter filmpjes, dvd’s… we hebben zo door de jaren heen heel wat beelddragers gekend. En waarschijnlijk hebben we ook nog van alles verdwaald in lades en kasten liggen. Maar hoe vaak kijken we er nog naar? Waarschijnlijk nog maar zelden. Hoe anders zou dat zijn als we al die oude beelden digitaal zouden hebben en via computer, laptop, tablet en smartphone zouden kunnen bekijken?

Op stap met de fiets in de regio

De regio’s Kennemerland en Haarlemmermeer hebben veel te bieden. Daarom is het zeker de moeite waard om daar zoveel als mogelijk van te genieten. Dat kan je leuk op de fiets doen. Daar heb je wel een goede tweewieler voor nodig. Het is de moeite waard om te kijken naar de Amslod fietsen ervaringen. Zo kan je direct leren wat een moderne fiets je moet bieden. Je kunt er op een fijne manier mee op pad een alles jouw omgeving lekker gaan ontdekken. Het is wel goed om je eerst erin te verdiepen.

Bouw 72 sociale huurwoningen rond Cornelis Geelvinckstraat komt dichterbij

HEEMSKERK – De vervanging van 52 eengezinswoningen in het gebied rond de Cornelis Geelvinckstraat komt dichterbij. Woonopmaat en het college van de gemeente Heemskerk hebben besloten een samenwerkingsovereenkomst te sluiten. Deze overeenkomst legt de onderlinge afspraken en wijze van samenwerking vast om te komen tot een bouwplan voor nieuwbouw van woningen én een plan voor de herinrichting van het openbare gebied.