MET Heemskerk, nieuwe organisatie/naam voor sociaal werk

Foto: Pixabay/MET

Sinds 1 januari 2021 is MET Heemskerk de (nieuwe) organisatie voor sociaal werk in Heemskerk.

Een jaar na de fusie van Welschap en Socius zijn medewerkers van Socius Heemskerk en Welschap Welzijn samengevoegd in één brede organisatie. Daarmee bundelen we onze dienstverlening en specialismen in Heemskerk binnen ‘één club’ met een nieuwe naam en in een nieuw jasje… MET Heemskerk.

Wijkteams en buurtcentra
De sociaal werkers en maatschappelijk dienstverleners van MET Heemskerk bieden vanuit wijkgerichte teams informatie, advies en ondersteuning bij vragen en problemen in het dagelijks leven aan alle inwoners van Heemskerk. Zij gaan werken vanuit drie centrale locaties: de buurtcentra het Spectrum en de Schuilhoek en een derde locatie die op dit moment nog niet bekend is. In de buurtcentra en op locaties in de wijken blijven de mogelijkheden voor ontmoeting en activiteiten bestaan.

Met elkaar zullen medewerkers verder bouwen aan de nieuwe organisatie. Anouk Holleman en Liza Ronde zijn de managers van MET Heemskerk, Tilly Kersten de bestuurder.

Bereikbaarheid en samenwerking
De dienstverlening, de samenwerking met vrijwilligers en met andere organisatie en de bereikbaarheid gaan ongewijzigd door, in een nieuw jasje. MET Heemskerk is bereikbaar via telefoonnummer 088 88 76 800 of email [email protected]. Meer informatie over MET Heemskerk is te vinden op www.metheemskerk.nl.

In de gemeenten Beverwijk, Velsen, Castricum en Uitgeest blijft Socius onder die naam haar diensten ongewijzigd uitvoeren. Ook Welschap Kinderopvang blijft onder deze naam en met dezelfde inzet de verschillende vormen van kinderopvang bieden in Heemskerk en Beverwijk.

Cookieinstellingen