ODIN ’59 speelt bekerduel tegen sc Heerenveen in ‘hol van de Witte Leeuwen’

Foto: Wikipedia

ODIN ‘59 speelt het bekerduel in de achtste finale van de KNVB Beker tegen sc Heerenveen in het ‘Hol van de Witte Leeuwen’ het stadion van Telstar.

(bron: NH Nieuws)

Omdat er thuis werd geloot door de Heemskerkers en zij vanwege veiligheidseisen niet op het eigen sportpark kunnen spelen, wordt er nu uitgeweken naar Velsen-Zuid.

“Zij kunnen niet op hun eigen sportpark spelen en zochten een alternatief”, licht Steef Hammerstein, commercieel directeur van Telstar, toe. “We zijn met elkaar in elkaar in gesprek gegaan en we zijn blij, maar ook trots dat de wedstrijd hier gespeeld gaat worden.”

Liefst op eigen sportpark in Heemskerk
“Uiteraard had ODIN ‘59 graag de wedstrijd in Heemskerk op het eigen sportpark gespeeld, maar dat bleek niet haalbaar”, meldt ODIN ’59-voorzitter Jacinta Lieuwes. “Niet alleen is de lichtcapaciteit bij ons onvoldoende, er is ook geen mogelijkheid om een uitvak voor de supporters uit Friesland te creëren en ook de parkeerruimte zal te klein zijn voor het verwachte aantal toeschouwers. Zo zijn er nog enkele voorwaarden waar wij moeilijk aan kunnen voldoen. Het is fijn dat Telstar bereid was mee te werken om toch dicht bij huis te kunnen spelen”

Woensdag 19 december
De Heemskerkers zijn in de achtste finales van het toernooi gekomen door, zelfs tot hun eigen verbazing, eredivisionist FC Emmen te verslaan (1-3). Daarvoor werd er al afgerekend met FC Lisse (1-0). De wedstrijd tussen de derdedivisionist en eredivisionist Heerenveen wordt gespeeld op woensdag 19 december. De aftrap is om 18.30 uur.

Reacties

article
21112
ODIN '59 speelt bekerduel tegen sc Heerenveen in ‘hol van de Witte Leeuwen’
ODIN ‘59 speelt het bekerduel in de achtste finale van de KNVB Beker tegen sc
https://heemskerk.nieuws.nl/algemeen/21112/odin-59-speelt-bekerduel-sc-heerenveen-hol-witte-leeuwen/
2018-11-16T09:49:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/11/16094824/Tata_Steel_Stadium_Zwarts__Jansma_architects-wikipedia.jpg
ODIN'59
Algemeen, Nieuws, Sport en Gezondheid