Warmteservice Beverwijk viert 12,5 jarig jubileum

Foto: Warmteservice Beverwijk

Warmteservice Beverwijk viert vandaag het 12,5 jarig jubileum. Op 9 oktober 2008 opende Warmteservice Beverwijk de deuren. Het was de 43e vestiging voor de succesvolle keten. Inmiddels zijn er 72 vestigingen in Nederland.

Bedrijfsleider Barry Baltus vertelt: “Zeven jaar geleden ben ik als verkoopmedewerker begonnen bij Warmteservice Beverwijk. Inmiddels ben ik alweer twee jaar bedrijfsleider van deze mooie vestiging. Samen met mijn gezellige team, bestaande uit hardwerkende toppers, staan wij dagelijks klaar om elke klant te helpen met zijn of haar uitdaging. Wij leveren uiteraard ook duurzame artikelen, denk hierbij aan warmtepompen en zonnepanelen. Door het ruime assortiment en onze brede klantenkring is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt werken bij Warmteservice zo uitdagend en leuk!”.

Bij Warmteservice kan men terecht voor alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal. Naast het ruime productaanbod staat Warmteservice ook voor deskundig advies. Zij denken niet alleen mee over de producten, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen. Het doel van Warmteservice is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor de klanten.

Voor meer informatie en acties ga naar: warmteservice.nl/acties.

Cookieinstellingen