Rotary Club Beverwijk organiseert ‘Hap, tap stap’ voor goede doelen

BEVERWIJK – Een culinaire wandeling voor zo’n 200 deelnemers langs vier gerenommeerde restaurants in Beverwijk. We hebben het over de door Rotary Club Beverwijk georganiseerde  ‘Hap, tap stap’.

Voor de deelnemers wordt het een uniek evenement. Ben je gewend om de 4 gangen van het menu binnen de muren van één restaurant weg te werken, op de avond van de 7e april betekent iedere gang een wandeling naar een volgend restaurant. Vier restaurants doen meer met dit bijzondere initiatief: De Smaeckkamer, De Jonge Halewijn, Ome Pietje en Brafoer op het Stationsplein.

De goede doelen waar de opbrengst van deze avond naartoe gaan: een schoolreisje voor de kinderen van Heliomare en de het Zomerspektakel Beverwijk, in de zomervakantie georganiseerd door het Centrum voor de Kunsten.

Als alle 200 kaarten voor dit culinaire evenement worden verkocht levert dat een donatie voor de goede doelen op van zo’n 4800 euro. Al met al dus een echte win-win-situatie: een volle avond genieten en daarnaast twee goede doelen steunen.

RTV Heemskerk ging met JoAnne van Yperen langs de vier deelnemende restaurants.

Cookieinstellingen