Kennemer Theater transformeert tot Central Park met Jop Wijlacker en Dennis Kolen als Simon and Garfunkel

Foto: Vincent Brongers

BEVERWIJK – Het Kennemer Theater verandert donderdag 28 maart voor één avond in Central Park wanneer Jop Wijlacker en Dennis Kolen in de huid kruipen van Paul Simon en Art Garfunkel met het concert ‘The Concert in Central Park ’81’.

De afgelopen jaren trokken Jop Wijlacker en Dennis Kolen met veel succes langs de theaters met hun voorstelling “Simon & Garfunkel – Sounds of Silence”. Nu zijn ze terug met een nieuwe show: “Concert in Central Park ’81”. Ditmaal worden de heren bijgestaan door een complete liveband.

Op een mooie nazomerdag in 1981 beklommen Paul Simon en Art Garfunkel samen het podium in het Central Park voor een reünieconcert. Hoewel het concert voornamelijk bedoeld was om geld in te zamelen voor de renovatie van het park, belandde het optreden in een rijtje met de meest magische concerten uit de popgeschiedenis. Bijna 500.000 mensen zag Simon & Garfunkel muzikaal excelleren.

Tijdens Simon & Garfunkel – Concert in Central Park ’81 brengen Jop en Dennis de mooiste nummers van het duo ten gehore. Denk aan ‘The Sound of Silence’, ‘Mrs. Robinson’ en ‘Bridge Over Troubled Water’, maar ook solowerk, zoals ‘Late in the Evening’ en ’50 Ways to Leave Your Lover’. De nummers worden afgewisseld met prachtige beelden en verhalen.

Kaarten vanaf € 24,50 voor donderdag 28 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453. Kennemer Theater, Kerkplein 1, Beverwijk.

Cookieinstellingen