Koffieconcert met Duo Josje Goudswaard en Camilla van der Kooij bij De Cirkel

Camilla en Josje
Camilla en Josje
Foto: Wim de Vries

HEEMSKERK – Zondagochtend 28 april verzorgen Josje Goudswaard (piano) en Camilla van der Kooij (viool) bij theater De Cirkel het laatste koffieconcert van het seizoen met het sprookjesachtige programma ‘Tales of Music’.

‘Tales of Music’ bevat de onlangs herontdekte sprookjesachtige viool-pianosonate in D van Zdenek Fibich, een tijdgenoot van Dvorak. Deze sonate is vergelijkbaar met de beroemde viool-pianosonates van Edvard Grieg en César Franck. Ook brengt het duo muziek van onder meer Bach, Mozart, ‘Claire de Lune’ van Debussy, en de ‘Dance Macabre’ van Camille Saint-Saëns.

Camilla begon op haar 4e met vioolspelen en werd op haar twaalfde toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij won verschillende prijzen, o.a. bij het Prinses Christina Concours. Camilla is violiste van het Tuschinski Trio, het Red Limo Quartet, en speelt bij The Analogues. Met het Red Limo Quartet speelde zij door heel Europa tijdens de tour van Eddie Vedder (Pearl Jam).

Josje begon op haar 5e met pianospelen en is afgestudeerd en gespecialiseerd in kamermuziek. Zij is pianiste van het Tuschinski Trio en schrijft alle arrangementen voor dit trio. Ook componeert zij muziek onder de internationale pseudoniem Donna Verdell. In het najaar van 2019 verscheen haar eerste piano solo CD.

Kaarten voor het koffieconcert zijn online te bestellen via www.decirkelheemskerk.nl. Aan de deur kun je (mits de voorstelling niet is uitverkocht) met pin een toegangsbewijs kopen. Een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen.

Voorstelling:  Duo Josje Goudswaard (piano) en Camilla van der Kooij (viool)

  • Datum:  Zondag 28 april 2024
  • Aanvang: 11.30 uur
  • Toegang: € 16,00/ € 14,00 (vrienden)
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk
  • Reserveren:  www.decirkelheemskerk.nl
Cookieinstellingen