Stefan Hendrikx met ‘Who’s the man’ op zoek naar zichzelf in Kennemer Theater

Foto: Superformosa Photography

BEVERWIJK – Stefan Hendrikx zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian: goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt.

Daarom won hij ook volkomen terecht de juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2022. Het juryrapport: “Als Stefan Hendrikx opkomt , dan weet je meteen dat je te maken hebt met een allround performer. Door Stefan worden we allemaal uitgedaagd om onze grenzen te verleggen”.

Bovendien is Stefan een multitalent, want hij is ook een geweldige improvisatie-acteur die de grappigste dingen weet te bedenken en die regelmatig optreedt met comedy collectief Flunknarf en improvisatieduo Beperkt Houdbaar (samen met Andries Tunru). En dan is hij óók nog eens een geweldig komische acteur in Ruuds Roast Interview voor Comedy Central.

In Who’s the man is cabaretier, acteur, improvisator Stefan een man, maar hij weet niet wat voor een. Daar gaat hij dus naar op zoek: op dates, op een familiebarbecue, als hij danst, als hij gewoon even iets wil zingen. Maar als het er echt op aankomt, is hij dan wel bereid te staan voor wie hij is?

Gewapend met een enorme fantasie, een loopstation waar hij live muziek mee maakt en een hoge grapdichtheid neemt Stefan het publiek tijdens deze voorstelling mee in zijn zoektocht naar wat voor man hij nou eigenlijk wil zijn.

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 10 mei om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cookieinstellingen