Typecursus bij Internetcafé buurtcentrum het Spectrum

Foto: Pixabay

Bij het buurtcentrum kwamen signalen binnen dat er behoefte bestond aan een dergelijke cursus. Daarom biedt het Internetcafé nu de mogelijkheid om de typecursus Typeworld te volgen.

Typeworld
Deelnemers aan de cursus kopen een licentie voor het programma Typeworld, waarmee men vervolgens tijdens het Internetcafé aan de slag kan. Uiteraard kan men het programma ook thuis gebruiken om te oefenen. Wie belangstelling heeft voor de cursus kan langskomen tijdens het Internetcafé op donderdag van 13.00 tot 14.00 uur. Het is dan ook mogelijk om het programma eerst uit te proberen.

Internetcafé
Het Internetcafé is voor mensen die geen of weinig gelegenheid hebben om met een computer om te (leren) gaan of te gebruiken. Elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom in buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk.

Op basis van de behoeften van de deelnemers wordt er uitleg gegeven over hetgeen zij willen leren. Zo kunnen taalprogramma’s aan bod komen om het Nederlands te verbeteren, leren omgaan met de computer, de weg vinden op internet, gebruik van facebook etc.

Docente Pauline Snijders en twee vrijwilligers geven les in een gezellige, ongedwongen sfeer.

Kosten licentie Typeworld € 17,50 per persoon, bijdrage Internetcafé  € 1,= per keer via contante betaling.

Cookieinstellingen