Start Creatief Café Buurtcentrum het Spectrum

Foto: Pixabay

Het Creatief Café heeft als doel om mensen de mogelijkheid te bieden om gezellig samen te zijn, de eigen hobby uit te oefenen en elkaar te stimuleren en te inspireren.

Aanleiding om deze nieuwe activiteit op te starten waren signalen vanuit de contacten op straat en het Sociaal Team. Na een oproepje op BUUV reageerden verschillende mensen die het leuk zouden vinden om samen creatief bezig te zijn in een op te zetten Creatief Café.

Het Creatief Café is vanaf 3 mei iedere woensdagmiddag ‘geopend’ van 13.30 – 15.30 uur een Creatief Café in buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 in Heemskerk. Het gaat om een vrijblijvende activiteit waarvan men geen lid hoeft te worden. Iedereen is elke week welkom, maar hóeft niet te komen.

De bedoeling is dat deze activiteit na de opstartperiode (die loopt tot en met 19 juni) zich ontwikkelt tot een  zelfstandige recreatieve activiteit, ‘gedragen’ door de groep. De bijdrage aan deze activiteit is € 2,– per keer;  de koffie- en theekosten zijn voor eigen rekening. Deelnemers nemen zelf hun materiaal mee.

Voor meer informatie: Magda Vermeij (tel.: 0251-207779, e-mail: [email protected]) of Karin Koks (tel.: 06-19965444, e-mail: [email protected])

Cookieinstellingen