O’Branons zondag 17 april in Buurtcentrum Het Spectrum

Foto: O’Branons

De band O’Branons is een formatie van rasechte muzikanten met een scala aan instrumenten. Kenmerkend  voor O’Branons is niet alleen het afwisselende en energieke spel, maar vooral hun interpretatie van de pure Ierse traditionele muziek.

Bekende nummers worden gearrangeerd tot iets bijzonders, een geheel eigen geluid, sfeer en stijl. De luisteraars worden getrakteerd op melancholische ballads, donker als Guinness en springende tunes als een wervelende Ierse dans.

Houten dwarsfluit, low- en tinwhistles en Ierse doedelzak
De Ierse band maakt ‘folk’ zoals het is bedoeld: voor  iedereen!  De instrumenten die worden gebruikt zijn o.a. de Ierse houten dwarsfluit, low- en tinwhistles en de Ierse doedelzak. Zeer spectaculair om te zien en te horen zijn de fiddle en de Ierse  bouzouki. En uiteraard wordt er gezongen. Kortom, absoluut afwisselend en boeiend van begin tot eind!

Tijd, prijs en reserveren
Zondag 17 april gaat de zaal open om 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur. Een kaart kost € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee. Voorverkoop in Het Spectrum,  Lauraplein 1a in Heemskerk  en Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 te Beverwijk tot donderdag 14 april – 12.00 uur. Als het nog niet is uitverkocht dan is het ook is het nog mogelijk om zondag 17 april aan de zaal toegangskaarten te kopen.

Slecht ter been en geen vervoer? Vervoer regelen kan tot donderdag 14 april tot 12.00 uur door te bellen naar Stichting Welzijn Beverwijk op werkdagen tussen 09.00-13.00 uur, tel. 300300.

Cookieinstellingen