Lezing schrijfster Mary Schoon in buurtcentrum d’Evelaer

Foto: bol.com/collage Wim meijer Fotografie

Op dinsdag 18 juli komt de uit Akersloot afkomstige schrijfster van kinderboeken en historische streekromans Mary Schoon voor een lezing naar buurtcentrum d’Evelaer.

Ze vertelt deze middag, over het schrijven van toneelstukken, kinderboeken en historische romans

Mary Schoon schreef maar liefst 15 kinderboeken,  waaronder heksenboeken en een serie voor jongens en meisjes van 10 tot 15 jaar.  De laatste jaren richtte zij zich meer op het schrijven van historische romans voor volwassenen. De creatieve Akerslootse schreef haar eerste boek op haar 15e. Inmiddels heeft zij maar liefst 8 kleinkinderen en tal van hobby’s, zoals , toneelspelen, regisseren, tuinieren en paardrijden. Toch blijft schrijven haar grote passie.

De lezing van Mary Schoon in Buurtcentrum d’Evelaer op dinsdag 18 juli begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Hoofdprijs quiz: een gesigneerd boek
Na de pauze wordt een gezellig spel gespeeld over weetjes, gezegdes en gewoontes uit het boerenland/leven. Dit gebeurt aan de hand van een power point presentatie, doorspekt met een flinke dosis humor! De winnaar ontvangt een gesigneerd boek!

Na afloop is er vrijblijvend gelegenheid tot het kopen van boeken en het laten signeren ervan door Mary Schoon.

De toegangskosten voor deze lezing bedragen € 5,- Meer informatie via telefoon 0251-244544

Cookieinstellingen