Cultuurcentrum Heemskerk verhuist

Foto: Henk Roelands

Vandaag, woensdag 27 december, is de verhuizing van de Muziekschool naar de nieuwe locatie aan de Maerten van Heemsrkerckplein  van start gegaan met het overbrengen van piano’s en vleugels.

Een gespecialiseerd verhuisbedrijf verhuist in welgeteld 3 dagen alles wat nodig is. In de volgende week, de tweede week van de kerstvakantie,  worden vervolgens alle nieuwe leslokalen en het kantoor van de Muziekschool ingericht.

Het overbrengen van een vleugel naar de eerste etage: een ingrijpende klus (foto: Henk Roelands)

De afgelopen maanden heeft er een flinke verbouwing plaatsgevonden in het Gemeentehuis. De Bibliotheek, Gemeente Heemskerk en Cultuurcentrum Heemskerk maken vanaf het nieuwe jaar multifunctioneel gebruik van de nieuwe ruimte binnen het complex van het Gemeentehuis. Hierdoor wordt samenwerken op diverse vlakken gemakkelijker. De muziekschool was ruim 30 jaar gevestigd  op de Kerklaan 1.

Vanaf 8 januari is het ‘Cultuurcentrum Heemskerk’ operationeel, heeft geen gesloten deuren meer en de koffie staat altijd klaar. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Hoe krijgen we die naar binnen (foto: Henk Roelands)

Officiële opening en ‘garagesale’ aan Kerklaan 1
Op zaterdag 17 februari zal de officiële opening plaatsvinden en krijgt het cultuurcentrum een nieuwe naam. Zaterdag 20 januari vindt er een grote garagesale plaats op de Kerklaan. Alles wat achter is gebleven wordt dan verkocht. Te denken valt aan schilderijen, tafels, stoelen, instrumenten, magnetrons, koelkasten, kasten, prullenbakken en nog heel veel meer. De garagesale is van 12.00 tot 16.00 uur. Dit zal tevens het laatste moment zijn om het gebouw te bezichtigen onder de vlag van Cultuurcentrum Heemskerk.

Cookieinstellingen