Opnieuw nachtafsluitingen Velsertunnel

Foto: Wim Meijer Fotografie

Overlast veroorzaakt door gereed maken van tijdelijke verbindingsbogen voor omleidingsroute tijdens de renovatie van de Velsertunnel.

Ook in de komende periode van 11 tot 21 maart is Velsertunnel ’s nachts weer afgesloten in zuidelijke richting.

Op een aantal van deze nachten is de afrit naar de Meubelboulevard, Bazaar en De Pijp dicht voor verkeer richting Beverwijk/Alkmaar. Verkeer wordt in die situatie via de calamiteitenboog omgeleid naar Beverwijk-Oost. De afrit richting Beverwijk, Rode Kruis en Tata is beschikbaar.

week 11-18 maart lichten banner

A22: Hinder avond en nacht
Op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart is de A22 Beverwijk richting Alkmaar afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. De afsluiting begint na de noordelijke calamiteitenboog op de A22. Komt u uit Beverwijk en wilt u via de A9 richting Alkmaar, dan wordt u omgeleid via de noordelijke calamiteitenboog en afrit 8 Noorderweg.

Op woensdag 16 maart en donderdag 17 maart is de A22 Badhoevedorp richting IJmuiden-Beverwijk afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. De afsluiting begint bij knooppunt Velsen. U wordt met gele borden omgeleid over de A9.

Deze afsluitingen zijn nodig om de tijdelijke verbindingsbogen gereed te maken als omleidingsroute tijdens de renovatie van de Velsertunnel.

Cookieinstellingen