Column van de Dag / Foto-expositie Fotostropers en Kader

Foto: ISOO

Iedere twee weken verzorgt het Beverwijkse Centrum voor Fotografie ISOO.nu een column in Beverwijk-, Heemskerk- en Velsen.Nieuws.nl. Vandaag is het woord aan Marijke van Straalen, die aandacht besteedt aan de gezamenlijke foto-expositie van fotoclub de Fotostropers en fotoclub Kader bij ISOO.

Foto-expositie Fotostropers en Kader (Door: Marijke van Straalen)

Zaterdag 24 februari is het zover, de opening van de gezamenlijke foto-expositie van fotoclub de Fotostropers en fotoclub Kader bij ISOO. Twee totaal verschillende fotoclubs uit Beverwijk die elkaar hebben gevonden in deze gevarieerde tentoonstelling.

Waar Kader heeft gekozen voor 2 thema’s met de hele fotoclub, hebben de Fotostropers gekozen voor 2 foto’s per clublid die samen 1 thema vormen. Welke thema’s dat precies zijn ga ik nog niet prijsgeven want wij hopen natuurlijk dat u de tentoonstelling komt bezoeken.

(foto’s: Marijke van Straalen, fotoclub de Fotostropers)

Wist u trouwens dat de Fotostropers en Kader niet de enige fotoclubs zijn in Beverwijk? Beverwijk telt maar liefst 7 fotoclubs waarvan er 6 zijn opgericht door fotograaf Hans van der Mast. Behalve de Fotostropers en Kader is hij de grondlegger van de fotoclubs Nieuw Kijken, Zien, The Nocoleers en Lucky Shot.

Een aantal van deze fotoclubs hebben al eens eerder samen geëxposeerd, maar dit is de eerste foto-expositie in de combinatie Fotostropers – Kader.

Zaterdag 24 Februari is de tentoonstelling uitsluitend voor genodigden te bezoeken, maar daarna staan de deuren iedere zaterdag  (t/m 7 april) wagenwijd voor u open tussen 12.00 en 16.00. Al deze middagen zijn er ook minimaal 2 fotografen aanwezig die hebben meegewerkt aan deze tentoonstelling om al uw vragen te beantwoorden.

Het adres is Stationsplein 46, 1948 LC Beverwijk, ISOO zit naast de ingang van het station.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten.

 

Cookieinstellingen