Nederpop All Stars en Loïs Lane zaterdag in Kennemer Theater

Foto: Albert Jolen

BEVERWIJK – Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef.

Natuurlijk ontbreken de grote Loïs Lane hits niet, máár ook andere Nederlandse klassiekers passeren de revue. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Loïs Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit feest van herkenning. De muziek van toen. Helemaal van nu.

Nederpop All Stars en Loïs Lane (foto: Albert Jolen en Neeltje de Vries)

Kaarten vanaf € 20,00 op zaterdag 19 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen