Gratis sporten in de herfstvakantie!

Foto: Team Sportservice Kennemerland

Team Sportservice Kennemerland organiseert in de herfstvakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis.

Funvolleyclinic en Smashbalclinic
Het sportieve programma begint op maandag 22 oktober met een funvolleyclinic en smashbalclinic bij volleybalvereniging Croonenburg in Castricum. Bij funvolley maken kinderen van 2,5 tot 6 jaar op een speelse manier kennis met diverse vormen van volleybal, zoals springen, rollen, gooien en vangen.
Smashbal is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de naam zegt het al, je leert er vooral hard smashen.

Sportinstuif
Zoals elke vakantie is er ook nu weer een te gekke sportinstuif. Deze vindt plaats op dinsdag 23 oktober in sportzaal de Velst in Heemskerk. Kinderen uit groep 5 t/m 8 zijn in de ochtend welkom, kinderen uit groep 1 t/m 4 in de middag. Je kunt er touwzwaaien, trampolinespringen, in de saltostoel, voetballen en nog veel meer leuke activiteiten doen. Basketbalvereniging Mapleleaves is ook aanwezig bij de instuif van groep 5 t/m 8.

(foto: Team Sportservice Kennemerland)

Freerunnen
Wie van springen, rennen, klimmen en uitdaging houdt, kan komen freerunnen. De freerunles is op woensdagmiddag 24 oktober in Limmen en is voor kinderen uit groep 3 t/m 8. De sportinstuiven en het freerunnen staan o.l.v. de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland.

Wil je meedoen aan 1 of meer van deze activiteiten? Ga dan naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

Reacties

article
20404
Gratis sporten in de herfstvakantie!
Team Sportservice Kennemerland organiseert in de herfstvakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m
https://heemskerk.nieuws.nl/sport-en-gezondheid/20404/gratis-sporten-herfstvakantie/
2018-10-15T10:03:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/10/15100206/fullsizeoutput_3da5.jpg
freerunnen, herfstvakantie, sporten, sportinstuif
Jeugd, Sport en Gezondheid