Laatste kaarten voor Tegenwind van Lenette van Dongen

Foto: Alek (via Kennemer Theater)

Ze is cabaretière, presentatrice en zangeres. Zeg maar gerust dat Lenette van Dongen een multi-talent is. Voor haar nieuwe cabaretvoorstelling verlaat Lenette huis en haard om elders haar rust te vinden.

Op een verlaten strand loopt ze keihard te zingen, maar niemand die het hoort. De storm jaagt haar stem voorbij de donkere wolken. Het kan haar niet schelen, want ze zingt niet langer voor een ander! Ze zingt omdat er eindelijk weer een lied in haar ziel klinkt.

Na dertig jaar lust en last, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat cabaretière Lenette van Dongen de grote stad om in een dorp dicht bij zee de rust op te zoeken. Terug naar de natuur. Maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? Vindt ze hier wel haar ‘zen’ of houdt ze haar ‘zodemieter op’?

In haar tiende (!) solovoorstelling, getiteld Tegenwind, laat Lenette als geen ander het publiek met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht.

Kaarten vanaf € 21,00 voor vrijdag 15 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen